Sessieronde 1     Sessieronde 2    

 

1.1 Masterclass: Recruitment 3.0; trends en ontwikkelingen - Maximaal 20 deelnemers! 
 

Wilt u tips, tools en ideeën om succesvol kandidaten te werven? Recruitment expert en auteur Jacco Valkenburg geeft 2 exclusieve Masterclasses. 

Kandidaten succesvoller werven en sneller selecteren dan de concurrentie kan écht! Maar dan moet u er wel voor zorgen dat uw organisatie meegaat met de laatste recruitment trends en die slim benutten. Tijdens deze Masterclass krijgt u hiervoor veel ideeën, tools, inspiratie en tips.

Deze presentatie gaat over de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van  recruitment. Hoor alles over…

 • Employer Branding nieuwe stijl
 • Trends in online werving en recruitment marketing
 • Recruitment met sociale media en chatbots
 • Sneller selecteren met hulp van AI en ‘machine learning’
 • Robotisering van het hele selectieproces
 • Employee / Candidate Experience

Jacco Valkenburg, Recruitment Architect

1.2 Workshop: Succesvol uw eigen organisatievideo's maken
 

U wilt zelf een video maken voor uw organisatie, bijvoorbeeld door collega’s te laten vertellen over hoe het is om er te werken. U wilt ook wat van de sfeer van de organisatie laten zien. Hoe pakt u dat nou aan? Aan bod komen de verschillende aspecten van het denken in video, het organiseren van video en het maken van video. 

 • Hoe bereidt u een video voor? 
 • Tips voor bij het filmen 
 • Tips voor bij het monteren

Guy Price, Videoproducent

1.3 De kracht van gepersonaliseerde candidate en employee experience
 
 • Het aantrekken en behouden van talent 
 • Gepersonaliseerde communicatie 
 • Flexibiliteit en keuzevrijheid 

Wat is de kracht van een relevante en persoonlijke benadering voor het aantrekken en behouden van talent? Tijdens deze sessie krijgt u inzicht in hoe u een onderscheidende candidate en employee experience neerzet. Leer hoe u aansluit op de individuele behoeftes door vanaf het eerste contact impactvol te zijn.

Ruben van den Boogaard, Product & Marketplace Manager Benify

 

1.4 Storydoing; voor een krachtig Employer brand
 

Een krachtige organisatie weet waar ze voor staat. Waarom ze bestaat en wat haar kerntaak is. Welke uitdaging ze heeft, welke meerwaarde ze levert aan mens en maatschappij en hoe ze dat het beste kan waarmaken.

Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met StoryDoing. Middels praktische vragen wordt u uitgedaagd StoryDoing te vertalen naar de eigen praktijk. Op zoek naar het employer brand, de kern, van uw organisatie

Jan-Peter Bogers, adviseur, spreker & trainer

1.5 Critical Thinking als voorspeller van werksucces 
 

Hoe test en ontwikkel je deze vaardigheid? 

Critical Thinking is een van de zogenaamde 21st century skills. Deze functie-overschrijdende competenties worden steeds belangrijker binnen recruitment en blijken goede voorspellers voor werkprestaties te zijn. Leer tijdens deze workshop  hoe u Critical Thinking kunt meten en ontwikkelen met behulp van interessante filmpjes en oefeningen.

Monique Beerens, Executive Coach en Leadership Consultant 

1.6 Van Cost Per Applicant naar Quality Per Applicant
 
 • De kwaliteit van sollicitanten meetbaar maken 
 • De effectiviteit van online advertentiekanalen verhogen 
 • Potentiele kandidaten beter bereiken

Het aantrekken van kwalitatieve sollicitanten die goed aansluiten op het gewenste functieprofiel, is één van de uitdagingen voor recruiters. Het grote aantal sollicitaties op een vacature maakt het selectieproces vaak onnodig lang en complex. Om recruiters te ondersteunen bij dit proces heeft Yoores Recruitment Solutions een indicator ontwikkeld om de kwaliteit van sollicitanten in kaart te brengen, de Quality Per Applicant (QPA). Door het meetbaar maken van de kwaliteit van sollicitanten brengt u uw selectieproces naar een volgend niveau; een verschuiving van kosten naar kwaliteit. 

Edwin Noordeloos, Managing Partner Yoores Recruitment Solutions